EFCC Past Questions & Answers (PDF Download)
3,000.00 2,500.00 Download Now
Sale!

EFCC Past Questions & Answers (PDF Download)

2,500.00

-17%

To download this material, click on the DOWNLOAD BUTTON to process your payment and the file will be delivered to your email immediately upon confirmation. Contact our customer care representative via CALL or WHATSAPP on +234 8082 2844 39 for more enquiries and further assistance.

EFCC Past Questions

– EFCC Past Questions – 

Download EFCC Past Questions. Candidates who are qualified for the EFCC screening examinations can download an up-to-date copy of the pdf past question file to prepare and ace the examinations.

Why You Need EFCC Past Questions

The EFCC past question is suitable for soon to be candidates of EFCC.  Are you a prospective candidate of EFCC? The EFCC Past Questions comes in very handy for when you are making preparations. This material could be used as one of the ultimate guide for adequate preparation.

It is quite certain that if you have written the examinations before and did not pass, you would not want to fail again. For instance, if you fail in 2022, you will have to repeat the examinations in 2023. Imagine the time that will be wasted. This is why you really need the past questions to guide you.

Additionally, there is a high tendency of repeated questions from previous examinations. Therefore, whether you are a fresh candidate, or someone who have written the exam before, this is a fair chance to boost your chances of performing excellently in the forth coming examinations.

More benefits

‣ Firstly, It enlightens you on the scope of the examination

‣ Hence, you won’t be in the dark about questions to expect in the examination.

‣ Therefore, you won’t need support rather you’ll be confident in yourself

‣ Furthermore, You won’t develop examination fever as a result of not knowing where the questions will be coming from.

‣ Additionally,  it Equips you beforehand.

‣ Also, it Guides you on how to answer exam technical questions

EFCC Sample Questions

1. Who formed the first political party in Nigeria?
Answer: Herbert Macauly


2. What was the first political party in Nigeria?
Answer: Nigerian National Democratic Party (NNDP)


3. Who is the current president of Nigeria?
Answer: Muhammadu Buhari


4. Who is the current vice president of Nigeria?
Answer: Yemi Osibajo


5. What does the eagle in the Nigerian coat of arm represent?
Answer: Strength


6. What do the two horses on the Nigerian coat of arm represent?
Answer: Dignity


7. What was the black shield in the Nigerian coat of arm stand for?
Answer: Nigerian’s fertile soil


8. What does the white colour in the Nigerian flag stand for?
Answer: Peace


9. What does the green colour in the Nigerian flag represent?
Answer: Forests and abundant natural wealth of Nigeria


10. Nigeria is divided into how many geopolitical zones?
Answer: Six (6) geopolitical zones

More


11. What was the first capital city in Nigeria?
Answer: Calabar


12. What is the capital of Nigeria Now?
Answer: Abuja


13. Who is the current Nigerian Deputy Senate president?
Answer: Senator Ike Ekweremadu


14. What is the name of the Nigerian senior national team in football?
Answer: Super Eagles

How to EFCC Past Questions

First, note that we are one of the best and most reliable online platforms because we don’t retain any of your personal information or data as regard making payment online.

PRICE: ₦3,000 ₦2,500  (Two Thousand Naira Only)

Make a bank deposit or mobile transfer of ₦2,000 only to the account given below;


Bank Name: UBA
Account Number: 1022564031
Account Name: TMLT PRO SERVICES


After making the payment, CLICK HERE to send the following on WhatsApp;

  • Depositor’s Name or Screenshot of Payment
  • Name of the Past Question
  • Active Email Address

or Call Us On +2348082284439

Once your details have been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp within 5 Minutes.

Guarantee of Getting the Material 

We understand that due to the high rate of fraud, many people are afraid of making purchases online but be rest assured that Past Exam Questions will deliver your material after payment.

Once your details has been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp.

Give us Feedback

Have we been able to satisfy you? How well do you think the material will be helpful after having gone through it? Does the price worth the material? Let’s hear from you!

We recommend that our customers give feedback at the end of every transaction to enable us to serve better. You can do this by clicking the review button on this page.

Where is the review button? >> Just scroll up to where you see reviews.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EFCC Past Questions & Answers (PDF Download)”

Your email address will not be published.