FUWUKARI Post UTME Past Questions & Answers (PDF Download)
2,000.00 Download Now

FUWUKARI Post UTME Past Questions & Answers (PDF Download)

2,000.00

To download this material, click on the DOWNLOAD BUTTON to process your payment and the file will be delivered to your email immediately upon confirmation. Contact our customer care representative via CALL or WHATSAPP on +234 8082 2844 39 for more enquiries and further assistance.

 

– FUWUKARI Post UTME Past Questions –

Download FUWUKARI Post UTME Past Questions. Candidates who are qualified for the Federal University Wukari, Taraba State screening examinations can download an up-to-date copy of the pdf past question file to prepare and ace the examinations.

Why You Need FUWUKARI Post UTME Past Questions

The FUWUKARI Post UTME past question is suitable for soon to be students or nurses of the Federal University Wukari, Taraba State. Are you a prospective student of FUWUKARI ?

The FUWUKARI Post UTME Past Questions comes in very handy for when you are making preparations. This material could be used as one of the ultimate guide for adequate preparation.

It is quite certain that if you have written the examinations before and did not pass, you would not want to fail again. For instance, if you fail in 2022, you will have to repeat the examinations in 2023. Imagine the time that will be wasted. This is why you really need the past questions to guide you.

Additionally, there is a high tendency of repeated questions from previous examinations. Therefore, whether you are a fresh candidate, or someone who have written the exam before, this is a fair chance to boost your chances of performing excellently in the forth coming examinations.

More benefits

‣ Firstly, it enlightens you on the scope of the examination

‣ Hence, you won’t be in the dark about questions to expect in the examination.

‣ Therefore, you won’t need support rather you’ll be confident in yourself

‣ Furthermore, you won’t develop examination fever as a result of not knowing where the questions will be coming from.

‣ Additionally, it equips you beforehand.

‣ Also, it guides you on how to answer exam technical questions

About the FUWUKARI Post UTME Past Questions

The FUWUKARI Post UTME Past Questions and Answers are questions that have been set over time for the sole aim of admitting students to universities after they have passed the JAMB examination.

Furthermore, it is a compilation of questions from each year since the genesis of the Post UTME in FUWUKARI. However, we have been able to compile a list of FUWUKARI Post UTME previous questions in order to assist prospective students into the institution.

After you acquire our Post UTME previous questions, we will provide you with suggestions and important updates to ensure that you get into FUWUKARI with ease.

Important Tips about Writing the Examination

1. Do not spend too much time on any question. Thus, answer first, those possible  questions which you know well as quickly as you can.

2. Also, always read a question carefully. Make sure that you understand exactly what is required before setting out to answer it

3. Furthermore, listen to all the instructions given by the Supervisor of the examination. And do exactly what he tells you to do. Also, start when he tells you to start and stop when he tells you to stop,

4. Also, plan how to answer questions as quickly and carefully as you can.

5. Furthermore, mark (or shade) your answers clearly on the answer sheet. If you find out you have made a mistake, erase your first mark completely then make a new mark.

6. Additionally, remember to fill in the details required on your answer sheet. And these are the examination, year, your name, your index number, and the subject If you do not write your name or your index number you will not receive any credit for the work done.

7. Also, if you have more answer spaces than you need, just leave the extra spaces blank.

8. Additionally, when you have finished one page, go on straight to the next page without wasting time or waiting to be told.

9. Also, keep calm on the examination day. Your chance of doing well is high if you keep calm than if you are worried and restless

Guidelines to Help You Study

1. Try to concentrate

2. Study with the Postgraduate past question and answers

3. Understand exam format and study its syllabus

4. Create a good study environment

5. Start studying on time. Do not wait until it is two weeks to the exam before you study.

6. Do not just read to pass but read to understand

7. Study past questions. Try to answer them yourself. Score yourself also.

FUWUKARI Post UTME Sample Questions

1. The minimum amount of energy required for effective collisions between reacting particles is known as

A) Activation energy

B) Bond energy

C) Kinetic energy

D) Potential energy

ANSWER. A

2. The second and fifth terms of a geometric progression are 21 and 567 respectively find the first term and the common ratio of the progression.

(A) 3, 7

(B) 7, 3

(C) -7, 3

(D) -3, 7

Ans: B

3. Tunse bought a house for N1,250,000 and spent N350,000.00 to renovate it. He then sold the house for N2,000,000.00. What is the percentage gain?

(A) 40%

(B) 65%

(C) 35%

(D) 32%

Ans: D

4. List the integral values of which satisfy the inequality -2 < 7 – 3x≤ 10

(A) -1, 0, 1, 2

(B) -2, 0, 1

(C) 1, 2, 3

(D) 0, 1,2

Ans: A

5. In a class, 120 students speak English or French or both. 70 speak English and 55 speak French. How many speak English but not French.

(A) 45

(B) 50

(C) 55

(D) 60

Ans: C

6. The lengths of the sides of a right-angled triangle are ym, (3y – 1)m and (3y + 1)m, find y.

(A) 12

(B) 9

(C) 8

(D) 4

Ans: A

Chemistry

1. 0.499g of CuSO4.XH2O, when heated to constant weight, gave a residue of 0.346g. What is the value of X?

(A) 2.0

(B) 3.0

(C) 5.0

(D)4.0

Ans: D

2. The principal constituents of natural gas are

(A)methane

(B) ethane

(C) propane

(D) butane

Ans: A

3. Which of the following gases can be collected by the method of downward delivery?

(A)chlorine

(B) oxygen

(C) ammonia

(D) hydrogen

Ans: A

4. A mixture of sugar and sulphur can be separated by

(A) dissolution in water, evaporation, and filtration

(B) filtration, evaporation and dissolution in water

(C)dissolution in water, filtration, and evaporation

(D) evaporation, dissolution in water and filtration

Ans: C

5. The percentage of water of crystallization in ZnSO4. 7H2O is

(A) 33%

(B)44%

(C) 55%

(D) 87%

Ans: B

How to get FUWUKARI Post UTME Past Questions

Firstly, note that we are one of the best and most reliable online platforms because we don’t retain any of your personal information or data as regard making payment online.

PRICE: ₦2,500 ₦2,000  (Two Thousand Naira Only)

Make a bank deposit or mobile transfer of ₦2,000 only to the account given below;


Bank Name: UBA
Account Number: 1022564031
Account Name: TMLT PRO SERVICES


After making the payment, CLICK HERE to send the following on WhatsApp;

  • Depositor’s Name or Screenshot of Payment
  • Name of the Past Question
  • Active Email Address

or Call Us On +2348082284439

Once your details have been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp within 5 Minutes.

Guarantee of Getting the Material 

We understand that due to the high rate of fraud, many people are afraid of making purchases online but be rest assured that PastExamQuestions will deliver your material after payment.

Once your details has been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp.

Give us Feedback

Have we been able to satisfy you? How well do you think the material will be helpful after having gone through it? Does the price worth the material? Let’s hear from you!

We recommend that our customers give feedback at the end of every transaction to enable us to serve better. You can do this by clicking the review button on this page.

Where is the review button? >> Just scroll up to where you see reviews.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FUWUKARI Post UTME Past Questions & Answers (PDF Download)”

Your email address will not be published.