Lead City University JUPEB Past Questions & Answers (PDF Download)
2,500.00 2,000.00 Download Now
Sale!

Lead City University JUPEB Past Questions & Answers (PDF Download)

2,000.00

-20%

To download this material, click on the DOWNLOAD BUTTON to process your payment and the file will be delivered to your email immediately upon confirmation. Contact our customer care representative via CALL or WHATSAPP on +234 8082 2844 39 for more enquiries and further assistance.

Schlumberger Past Questions

– Lead City University JUPEB Past Questions – 

Download Lead City JUPEB Past Questions. Candidates who are qualified for the Lead City JUPEB screening examinations can download an up-to-date copy of the pdf past question file to prepare and ace the examinations.

Why You Need Lead City University JUPEB Past Questions

The Lead City University JUPEB past question is suitable for soon to be candidates of Lead City University.  Are you a prospective candidate of Lead City University? The Lead City University JUPEB Past Questions comes in very handy for when you are making preparations.

This material could be used as one of the ultimate guide for adequate preparation.

It is quite certain that if you have written the examinations before and did not pass, you would not want to fail again. For instance, if you fail in 2022, you will have to repeat the examinations in 2023. Imagine the time that will be wasted. This is why you really need the past questions to guide you.

Additionally, there is a high tendency of repeated questions from previous examinations. Therefore, whether you are a fresh candidate, or someone who have written the exam before, this is a fair chance to boost your chances of performing excellently in the forth coming examinations.

More benefits

‣ Firstly, It enlightens you on the scope of the examination

‣ Hence, you won’t be in the dark about questions to expect in the examination.

‣ Therefore, you won’t need support rather you’ll be confident in yourself

‣ Furthermore, You won’t develop examination fever as a result of not knowing where the questions will be coming from.

‣ Additionally,  it Equips you beforehand.

‣ Also, it Guides you on how to answer exam technical questions

Lead City University JUPEB Sample Questions

Use of English

In the questions below, choose the word(s) or phrase which best fills the gap(s).

1. Jubril found that thieves had entered his house in his absence. He went to the police to report the…

(A) break out

(B) break up

(C)break-in

(D) break into.

Ans: C

2. After the accused was found guilty by the court, his counsel… before the sentence was passed

(A) begged for mercy

(B)made a plea for mitigation

(C) made an ovation

(D) made a plea for litigation

Ans: B

3. The officer was compelled to… the suspect’s car.

(A)seize

(B) cease

(C) size

(D) sease

Ans: A

4. If you are going to the market, may I… please?

(A) follow you

(B)come with you

(C) come by you

(D) come as your second

Ans: B

5. Thank you for the party, we really…

(A) enjoyed ourselves

(B)enjoyed

(C) enjoyed very much

(D) enjoyed too much.

Ans: B

Physics

1. Starting from rest a car of mass 1000kg accelerates steadily to 20m/s in 10 sec, what is the average power developed?

(A) 0.2kw

(B) 4.0kw

(C) 10kw

(D) 15kw

(E)20kw

Ans: E

2. A gun of mass 0.1kg has a bullet of mass 0.1kg , the bullet leaves the piston when fired at a velocity of 200m/s , find the final velocity

(A) 20m/s

(B) 23m/s

(C) 30m/s

(D) 45m/s

(E) 15m/s

Ans: A

3. Which of the following pairs has one vector and one scalar quantity?

(A) displacement, acceleration

(B) potential energy, work

(C) speed, power

(D)kinetic energy, force

(E) velocity, momentum

Ans: D

4. If p is the momentum of an object, then the expression P2/m has the same units as

(A) acceleration

(B) Energy

(C) force

 (D) impulse

(E) power

Ans: B

5. A ship floating in the clear water of density 1000kg moves to sea-water of density 1050kg where it floats, the upthrust on the ship then

(A)stays constant

(B) decreases

(C) increases

(D) increases by 0.05 times

(E) decreases by 0.05 times

Ans: A

Chemistry

1. 0.499g of CuSO4.XH2O, when heated to constant weight, gave a residue of 0.346g. What is the value of X?

(A) 2.0

(B) 3.0

(C) 5.0

(D)4.0

Ans: D

2. The principal constituents of natural gas are

(A)methane

(B) ethane

(C) propane

(D) butane

Ans: A

3. Which of the following gases can be collected by the method of downward delivery?

(A)chlorine

(B) oxygen

(C) ammonia

(D) hydrogen

Ans: A

4. A mixture of sugar and sulphur can be separated by

(A) dissolution in water, evaporation, and filtration

(B) filtration, evaporation and dissolution in water

(C)dissolution in water, filtration, and evaporation

(D) evaporation, dissolution in water and filtration

Ans: C

5. The percentage of water of crystallization in ZnSO4. 7H2O is

(A) 33%

(B)44%

(C) 55%

(D) 87%

Ans: B

How to Lead City University JUPEB Past Questions

First, note that we are one of the best and most reliable online platforms because we don’t retain any of your personal information or data as regard making payment online.

PRICE: ₦2,500 ₦2,000 (Two Thousand Naira Only)

Make a bank deposit or mobile transfer of ₦2,000 only to the account given below;


Bank Name: UBA
Account Number: 1022564031
Account Name: TMLT PRO SERVICES


After making the payment, CLICK HERE to send the following on WhatsApp;

  • Depositor’s Name or Screenshot of Payment
  • Name of the Past Question
  • Active Email Address

or Call Us On +2348082284439

Once your details have been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp within 5 Minutes.

Guarantee of Getting the Material 

We understand that due to the high rate of fraud, many people are afraid of making purchases online but be rest assured that Past Exam Questions will deliver your material after payment.

Once your details has been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp.

Give us Feedback

Have we been able to satisfy you? How well do you think the material will be helpful after having gone through it? Does the price worth the material? Let’s hear from you!

We recommend that our customers give feedback at the end of every transaction to enable us to serve better. You can do this by clicking the review button on this page.

Where is the review button? >> Just scroll up to where you see reviews.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lead City University JUPEB Past Questions & Answers (PDF Download)”

Your email address will not be published.