Nigerian Immigration Recruitment Past Questions 2022 and Answers PDF Download
2,500.00 2,000.00 Download Now
Sale!

Nigerian Immigration Recruitment Past Questions 2022 and Answers PDF Download

2,000.00

-20%

To download this material, click on the DOWNLOAD BUTTON to process your payment and the file will be delivered to your email immediately upon confirmation. Contact our customer care representative via CALL or WHATSAPP on +234 8082 2844 39 for more enquiries and further assistance.

Nigerian Prison Service

-Nigeria Immigration Recruitment Past Questions-

Download Nigeria Immigration Recruitment Past Questions. Candidates who are qualified for the Nigeria Immigration Recruitment screening examinations can download an up-to-date copy of the pdf past question file to prepare and ace the examinations.

The question usually covers a wide area including the history of Nigeria, Nigeria’s current affairs, all about Nigeria Immigration Service, World organizations such as OPEC, UN, ECOWAS, OAU as well as knowledge of information technology E.T.C.

Why You Need Nigeria Immigration Recruitment Past Questions

The Nigeria Immigration Recruitment past question is suitable for soon to be candidates of Nigerian Immigration. The Nigeria Immigration Recruitment Past Questions comes in very handy for when you are making preparations. This material could be used as one of the ultimate guide for adequate preparation.

It is quite certain that if you have written the examinations before and did not pass, you would not want to fail again. For instance, if you fail in 2022, you will have to repeat the examinations in 2023. Imagine the time that will be wasted. This is why you really need the past questions to guide you.

Additionally, there is a high tendency of repeated questions from previous examinations. Therefore, whether you are a fresh candidate, or someone who have written the exam before, this is a fair chance to boost your chances of performing excellently in the forth coming examinations.

Benefits of Nigeria Immigration Recruitment Past Questions

1. Firstly, It enlightens you on the scope of the examination

2. Hence, you won’t be in the dark about questions to expect in the examination.

3. Therefore, you won’t need support rather you’ll be confident in yourself

4. Furthermore, You won’t develop examination fever as a result of not knowing where the questions will be coming from.

5. Additionally, Equips you beforehand.

6. Also, it Guides you on how to answer exam technical questions

Nigeria Immigration Recruitment Sample Questions

1. The Secretary general of OPEC is

(a) Abdulsaleam Kanuri
(b) Abudullahhi El-badri
(c) Utuhu Kamirideen
(d) Philip Effiong

Answer: B.

2. The current secretary-general of the United nation is

(a) Ban ki Moon
(b) Trugve Lie
(c) Koffi Anaan
(d) Boustro-Brouste Ghali

Answer: A.

3.  Which of the following pair of countries consist of the permanent security council of UN

(a) Brazil, Germany, France, USA, China
(b) France, China, USSR, USA, Britain
(c) France, Britain, Brazil, Newzealand
(d) France, Germany, Japan, China

Answer: B.

4. In order to qualify for the post of President in Nigeria the person must be _____ and above

(a) 35 years
(b) 20 years
(c) 40 years
(d) 55 years

Answer: A.

5. The name Nigeria coined out of _________

(a) Niger Forest
(b) Niger Area
(c) Niger River
(d) Niger Textures

Answer: B.

6. The first Inspector General of the Police Force was

(a) Teslim Balogun
(b) Louis Edet
(c) Ademola Adetokunbo
(d) Elias Balogon

Answer: B.

7. The current secretary-general or commission chairman of the Africa union is

(a) Dlamini Zuma
(b) Allasane Quattara
(c) Emeka Anaoku
(d) H. Desategn

Answer: A.

8. The current president of commission or secretary is of ECOWAS

(a) H.Desategn
(b) Kadre Desire Quedraogo
(c) Allasane Quattara
(d) Ike Ekweremalu

Answer: B.

9.  The headquarter of UN is in

(a) New York
(b) Washington
(c) Geneva
(d) Vienna

Answer: A.

10. UNO was founded in San Francisco in

(a) 1939
(b) 1914
(c) 1945
(d) 1950

Answer: C.

More

11. The first military coup-de’tat in Africa was in

(a) Libya
(b) Liberia
(c) Egypt
(d) Nigeria

Answer: C.

12. Nigeria became 36 states under the regime of

(a) Olusegun Obasanjo
(b) Sanni Abacha
(c) Ibrahim Babagida
(d) Yakubu Gowon

Answer: B.

13. The first military head of state was

(a) Yakubu Gowon
(b) Aguiyi Ironsi
(c) Olusegun Obasanjo
(d) Ernest Shonekan

Answer: B.

14.  Oil can be found in one of the following state in Nigeria

(a) Lagos
(b) Anambra
(c) Ondo
(d) Ekiti

Answer: C.

15.  Tin is majorly found in

(a) Jos
(b) Enugu
(c) Kano
(d) Imo

Answer: A.

16.  Oil was first discovered by Shell-BP in Nigeria ______

(a) Oloibiri
(b) Idanre
(c) Warri
(d) Kabba

Answer: A.

17.  Which of the following may be regarded as a regional organization

(a) ECOWAS
(b) OAU
(c) UN
(d) OPEC

Answer: B.

18. The last military head state of Nigeria was

(a) Abdulsaleem Abubakar
(b) Sanni Abacha
(c) Olusegun Obasanjo
(d) Yakubu Gowon

Answer: A.

19. The name Nigeria was coined by ______

(a) Flora Shaw
(b) Mary Slessor
(c) Lord Lugard
(d) Juman Goldie

Answer: A.

20.  The legislature in Nigeria is called

(a) House of assembly
(b) House of lords
(c) National Assembly
(d) House of Representative

Answer: C.

Please note that the PDF files are better viewed with laptop or desktop computers or any other PDF-enabled mobile device.

How to get Nigeria Immigration Recruitment Past Questions

Firstly, note that we are one of the best and most reliable online platforms because we don’t retain any of your personal information or data as regard making payment online.

PRICE: ₦2,500 ₦2,000  (Two Thousand Naira Only)

Make a bank deposit or mobile transfer of ₦2,500 only to the account given below;


Bank Name: UBA
Account Number: 1022564031
Account Name: TMLT PRO SERVICES


After making the payment, CLICK HERE to send the following on WhatsApp;

  • Depositor’s Name or Screenshot of Payment
  • Name of the Past Question
  • Active Email Address

or Call Us On +2348082284439

Furthermore, once your details have been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp within 5 Minutes.

Guarantee of Getting the Material 

We understand that due to the high rate of fraud, many people are afraid of making purchases online but be rest assured that PastExamQuestions will deliver your material after payment.

Once your details has been received and your payment confirmed by us, you will receive the past question in your email or WhatsApp.

Give us Feedback

Have we been able to satisfy you? How well do you think the material will be helpful after having gone through it? Does the price worth the material? Let’s hear from you!

We recommend that our customers give feedback at the end of every transaction to enable us to serve better. You can do this by clicking the review button on this page.

Where is the review button? >> Just scroll up to where you see reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nigerian Immigration Recruitment Past Questions 2022 and Answers PDF Download”

Your email address will not be published.